WebSvet.net - spletno gostovanje brez skrbi!

+386 (0) 51 752 492 podpora@websvet.net

Uporaba spletnega koledarja WebSvet.net

Vsak uporabnik naših storitev poštnega strežnika lahko uporablja tudi spletni koledar

Za uporabo spletnega koledarja WebSvet.net, se prijavite na naslovu https://koledar.websvet.net/webgui/ z uporabniškim imenom in geslom za poštni predal.

Če želite kreirati nov koledar (lahko imate več koledarjev), izberite v levem delu znak + in vpišite ime vašega novega koledarja (ter izberite barvo).

Po kliku gumba Kreiraj koledar, bo vaš novi koledar ustvarjen. Sedaj lahko vanj vnašate dogodke.

Spletni vmesnik uporabite za dodajanje koledarja, potem pa predlagamo, da si ga nastavite v vašem telefonu in/ali na vašem računalniku, saj uporaba preprostejša. Pomoč za nastavitve odjemalcev najdete v rubriki Pomoč – Spletni koledar.


Uporabniki lahko koledar tudi delijo z drugimi uporabniki našega sistema. To pomeni, da v vaš koledar lahko dodajajo/spreminjajo/brišejo tudi drugi uporabniki koledarja (npr. sodelavci) brez da bi vedeli vaše geslo. Koledar WebSvet.net uporabljajo s svojim geslom, pri čemer imajo pravice delovati tudi v vašem koledarju.

Deljeni koledar je uporaben npr. za urnike. V tem primeru bi npr. vodja dodeljevanja terminov uredil nov spletni koledar z imenom npr. Urnik dela, nato nam napiše mail, da želi svoj koledar Urnik dela deliti z drugimi uporabniki WebSvet.net koledarja (in našteje njihove e-naslove, s katerimi so se prijavili v WebSvet.net koledar). Ko uredimo povezave, lahko tudi drugi uporabniki vidijo/spreminjajo/brišejo dogodke v dotičnem koledarju Urnik dela.